Databeskyttelses Erklæring

  • Databeskyttelses Erklæring


    Hos Recharge.com værdsætter vi dit privatliv. Når du bruger vores tjenester til at købe optankninger til din taletid, kort til underholdning eller forudbetalte kreditkort, vil vi tilbyde dig en hurtig, sikker og enkel transaktion, hvor vi beskytter dine personoplysninger.

     

    Recharge.com arbejder under forskellige globale fortrolighedslove, herunder blandt andet den europæiske generelle databeskyttelsesforordning (GDPR), den britiske databeskyttelseslov samt California Consumer Privacy Act (CCPA). Disse love giver dig som kunde rettigheder relateret til dine personoplysninger. I overensstemmelse med disse love giver Recharge.com dig valgmuligheder om hvordan dine personoplysninger håndteres af os. 

  • Derfor indsamler vi dine personoplysninger


    “Kunden kommer i første række” er en af vores fire kerneværdier. For at leve op til dette løfte er vi nødt til at vide mere om dig – samtidig med at vi respekterer dit privatliv. 

    For at udføre din købsaftale bruger vi personoplysninger, som du giver os, når du bruger vores tjenester eller kontakter os. Disse oplysninger kan være dit navn, din e-mailadresse, din adresse, dit telefonnummer, din fødselsdato og lignende. Vores kundeservice bruger desuden dit ordre-id, når du har en forespørgsel om din ordre.

    Vi har et automatiseret system, der kan bruge dine personoplysninger til at forhindre og bekæmpe bedrageri.

    Vi kan bruge dine personoplysninger til at forbedre vores tjenester og øge kvaliteten af vores platforme (webshops og mobilapp) såvel som til direkte markedsføringsformål, som kan omfatte analyse, segmentering af profiler og opbygning af online-målgrupper. 

    Ved at have en bedre forståelse af dig og dine præferencer er vi i stand til at tilbyde en personlig og autentisk oplevelse. Dette omfatter markedsførings- og transaktionsmeddelelser, du modtager fra os, samt andre underretninger og reklamer, du ser på vores platforme. I mobilappen beder vi muligvis om at oprette forbindelse til dine kontakter i din telefonbog for at sende koder til dem, du holder af. Det gør vi altid med din tilladelse.

     

    I overensstemmelse med US Children's Online Privacy Protection Act (COPPA) indsamler eller sælger vi ikke mindreåriges personoplysninger. Børn under 16 år har ikke tilladelse til at bruge Recharge.com's platforme. Børn over 16 må kun gøre det, hvis de har tilladelse og er under direkte tilsyn af voksne. Du er ansvarlig for enhver aktivitet udført af en mindreårig på vores platforme.

  • Datalagringens varighed


    Vi opbevarer kun dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at levere vores tjenester, medmindre vi er juridisk forpligtet til at opbevare personoplysningerne i en længere periode.

  • Tredjeparter


    For at kunne behandle dit køb kan det være nødvendigt at vi deler dine personoplysninger med tredjeparter som betalingsbureauer og andre virksomheder for at gennemføre de relevante tjenester. Du kan være sikker på, at vi aldrig sælger dine personoplysninger til nogen. "Salg" er bredt defineret under CCPA, og hvor dette kan omfatte interessebaserede annoncer eller anden anvendelse af dataindsamling, vil vi overholde gældende lovgivning med hensyn til disse aktiviteter. Du har altid ret til at fravælge interessebaserede annoncer.  

     

    I nogle få tilfælde vil vi muligvis videregive personoplysninger til virksomheder uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde. Naturligvis er sikkerheden af dine personoplysninger fortsat en prioritet. Vi vil altid kræve en rimelig og fair beslutning fra Europa-Kommissionen eller sikre andre forholdsregler eller arrangementer som standardmodel bestemmelser (standard model clauses).

  • Cookies


    Vores platforme bruger funktionelle, analytiske og sporingscookies. Vi har brug for funktionelle cookies, for at platformene kan fungere korrekt og for at gennemføre dine køb. Vi placerer de andre cookies for at tilbyde dig skræddersyede websider. Nogle af disse cookies placeres af eksterne parter. I vores Cookie Erklæring finder du mere information om dette emne.

  • Dine rettigheder


    Hvis du ikke ønsker at modtage e-mails eller andre meddelelser fra os, kan du altid afmelde dig. Hvis du vælger at afmelde dig, kan du gøre det via afmeldingslinket i de e-mails, du modtager fra os. 

    Du har den juridiske ret til at bede os om at inspicere, rette eller slette alle personoplysninger, som vi har gemt om dig. Du har også ret til at gøre indsigelse mod eller begrænse behandlingen af dine personoplysninger og overføre dem i et maskinlæsbart format. 

    Officielle anmodninger kan sendes til datarequest@cg.nl. I disse tilfælde verificerer vi din identitet for at sikre, at vi sender de rigtige oplysninger til den rigtige person.

  • Spørgsmål?


    Hvis du mener, at vi bruger dine personoplysninger forkert, eller at vi ikke behandler dine spørgsmål korrekt, bedes du kontakte vores kundeserviceafdeling. Hvis vi ikke er i stand til at hjælpe dig, kan du indgive en klage til den relevante databeskyttelsesmyndighed. 

  • Ændringer og kontaktoplysninger


    Vi kan revidere eller ændre denne meddelelse fra tid til anden for at afspejle ændringer i vores virksomhed eller ændringer i loven. Vi råder dig til at besøge denne side regelmæssigt for at se, om der har været ændringer. Hvis du har spørgsmål om vores databeskyttelses erklæring, bedes du sende en e-mail til privacy@cg.nl eller skrive til Recharge.com, Amsteldijk 216, 1079 LK, Amsterdam, Holland.

     

    Denne tekst er skrevet på engelsk. Enhver anden sprogoversættelse leveres kun som en bekvemmelighed.  I tilfælde af uoverensstemmelser mellem den engelske tekst og dens oversættelse til ethvert andet sprog, har den originale engelske version forrang.

Genoplad hurtigt, sikkert og enkelt

Øjeblikkelig digital levering
Du kan bruge din digitale kredit inden for få sekunder.
Betal trygt og sikkert
Bestil på få sekunder ved hjælp af din foretrukne betalingsmetode.
Millioner af kunder
Vi er stolte af at have over 5 millioner kunder over hele verden og konsekvent fremragende bedømmelser på TrustPilot.