Personvernerklæring

  • Personvernerklæring


    Hos Recharge.com setter vi ditt personvern høyt. Når du bruker våre tjenester for å kjøpe påfyll til din ringesaldo, underholdningskort eller forhåndsbetalte kredittkort, ønsker vi at du skal være sikret en rask, trygg og enkel transaksjon, med garantert personvern.

     

    Recharge.com tar hensyn til ulike personvernlover, blant annet Den europeiske personvernforordningen (GDPR), den britiske Data Protection Act, samt Californias Consumer Privacy Act (CCPA). Disse lovene gir deg, som forbruker, rettigheter knyttet til personopplysningene dine. I samsvar med disse lovene gir Recharge.com deg valg om hvordan vi skal håndtere personopplysningene dine.

  • Hvorfor vi samler inn opplysningene om deg


    «Kunden først» er én av kjerneverdiene våre For å følge opp dette løftet, trenger vi å vite mer om deg – samtidig som vi respekterer personvernet ditt. 

    For å gjennomføre denne kjøpsavtalen benytter vi opplysninger som du avgir når du bruker våre tjenester eller kontakter oss. Disse opplysningene kan være navnet ditt, e-postadressen, adressen, telefonnummeret, fødselsdato og lignende. Kundebehandling vil i tillegg bruke bestillings-ID når du har spørsmål om en bestilling.

    Vi har et automatisk system som kan bruke dine personopplysninger for å hindre og bekjempe svindel.

    Vi kan bruke personopplysningene dine for å forbedre tjenestene våre og for å bedre kvaliteten til plattformene våre (nettbutikker og mobilappen), samt for direkte markedsføring som kan omfatte analyse, segmentering i profiler og oppbygging av følgere på nett. 

    Ved å gi oss en bedre forståelse av deg og dine preferanser, kan vi tilby en persontilpasset og autentisk opplevelse. Dette omfatter meddelelser om markedsføring og transaksjoner som du mottar fra oss, samt andre varsler og reklame som du ser på plattformene våre. I mobilappen kan vi komme til å be deg om å få koble oss til kontaktene i telefonboken din, for å kunne sende koder til dine kjære. Alltid med din tillatelse.

     

    I samsvar med US Children’s Online Privacy Protection Act (COPPA), samler vi ikke inn eller selge mindreåriges personopplysninger. Det er strengt forbudt for barn under 16 år å bruke plattformene til Recharge.com. Barn over 16 år kan bare gjøre det hvis de har tillatelse og er under direkte oppsyn av en voksen. Du er ansvarlig for at all aktivitet som utføres av en mindreårig på våre plattformer.

  • Varigheten på lagringen av personopplysninger


    Vi beholder personopplysningene dine bare så lenge som det er nødvendig for å levere våre tjenester, med mindre vi er juridisk forpliktet til å holde opplysningene en lengre periode.

  • Tredjeparter


    For å kunne behandle kjøpet ditt, må vi kanskje dele personopplysningene dine med tredjeparter som betalingsformidlere og andre selskaper for gjennomføring av de aktuelle tjenestene. Du kan sove trygt, vel vitende om at vi aldri vil selge personopplysningene dine til noen. «Salg» er bredt definert under CPPA og der dette kan omfatte interessebasert reklame eller annen bruk av datainnhenting, vil vi etterleve gjeldende lov for disse aktivitetene. Du har alltid rett til å velge bort interessebasert reklame.  

     

    I noen få tilfeller kan vi overføre personopplysninger til selskaper som er lokalisert utenfor Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EØS). Naturligvis vil vernet av personopplysningene dine være prioritert. Vi vil alltid kreve at et foreligger en beslutning om tilstrekkelighet fra EU-kommisjonen eller sikre med andre forholdsregler eller ordninger som standardklausuler.

  • Informasjonskapsler


    Våre plattformer benytter funksjonelle og analytiske informasjonskapsler og informasjonskapsler for sporing. Vi trenger funksjonelle informasjonskapsler for at plattformene skal fungere skikkelig og for å fullføre kjøpene dine. Vi plasserer de andre informasjonskapslene for å tilby deg tilpassede nettsider. Noen av disse informasjonskapslene plasseres av tredjeparter. I vår Erklæring om bruk av informasjonskapsler finner du mer informasjon om emnet.

  • Dine rettigheter


    Hvis du ikke ønsker å motta e-post eller andre meddelelser fra oss, kan du når som helst avregistrere deg. Om du velger å avregistrere deg, kan du gjøre det gjennom lenken for avregistrering i e-postene du mottar fra oss. 

    Du har en juridisk rett til å be om å få inspisere, rette eller slette alle personopplysninger som vi har lagret om deg. Du har også rett til å motsette deg eller begrense behandlingen av personopplysningene dine, og å overføre de i et maskinlesbart format. 

    Offisielle henvendelser kan rettes til datarequest@cg.nl. I slike tilfeller vil vi bekrefte identiteten din, for å forsikre oss om at vi sender den rette informasjonen til riktig person.

  • Spørsmål?


    Hvis du tror at vi bruker personopplysningene dine på et ukorrekt sett eller at vi ikke behandler dine spørsmål på et korrekt sett, ta kontakt med vår avdeling for kundebehandling. Hvis vi ikke klarer å hjelpe deg, kan du sende en klage til det aktuelle datatilsyn. 

  • Endringer og kontaktopplysninger


    Vi kan revidere eller endre denne erklæringen fra tid til annen for å gjenspeile endringer i vår virksomhet eller loven. Vi råder deg til å besøke denne siden regelmessig for å se om det har funnet sted noen endringer. Om du har spørsmål om personvernerklæringen vår, ta kontakt med privacy@cg.nl eller skriv til Recharge.com, Amsteldijk 216, 1079 LK, Amsterdam, Nederland.

     

    Denne teksten er skrevet på engelsk. Oversettelser til alle andre språk er stilt til rådighet utelukkende for bekvemmelighet.  Dersom det skulle være en uoverensstemmelse mellom den engelske teksten og dens oversettelse til et annet språk, vil den engelske versjonen være gjeldende.

Fyll på raskt, trygt og enkelt

Instant digital delivery
You’ll be able to use your digital credit within seconds.
Tillit fra millioner av kunder
Vi er stolte over å ha over fem millioner kunder verden rundt, og konsekvent utmerkede anmeldelser hos TrustPilot.
Trygg og sikker betaling
Bestill på bare noen skunder, og betal på måten du foretrekker.